blog challenge
laatste blog

Einde Blog challenge!

De laatste!

Wat was deze blog challenge fantastisch om te doen!  Vandaag is de laatste dag. Ik hoop dat jullie genoten hebben van mijn teksten en niet helemaal gek zijn geworden van alle posts die ik heb geplaatst. Als het laatste wel het geval is dan kan je nu opgelucht ademhalen, het is afgelopen, voorbij, klaar.

Elke dag bloggen is heel intensief en op de lange duur voor mij niet te doen. Maar stoppen doe ik zeker niet. Mijn streven is om voortaan eens in de twee weken een blog te plaatsen.

Voor wie mijn blogs steeds gretig heeft geïnhaleerd, het wordt dus even afkicken. Maar houd vol, en houd ook vooral mijn site https://yvonnekersten.nl/ in de gaten. Daar en ook op mijn facebooksite https://www.facebook.com/auteuryvonnekersten is regelmatig nieuws te vinden.

Ik ben bezig met het schrijven van mijn volgende thriller en houd jullie graag op de hoogte hoe dit verhaal vordert.

Bloggen en Marketing

Wil jij ook beter leren bloggen? Of vraag je je af hoe jij je marketing beter kan vormgeven? Misschien zijn de cursussen die mijn uitgever, Esther van der Ham van Uitgeverij Droomvallei heeft ontwikkeld dan iets voor jou.

Toen Esther de blog challenge introduceerde heb ik me direct ingeschreven. Ik weet namelijk dat als Esther een cursus ontwikkeld, dat die goed in elkaar zit en heel praktisch is. Behalve deze cursus volg ik ook de Magische marketing cursus. Als schrijver is het belangrijk dat je leert hoe je je boeken onder de aandacht brengt.

Blog challenge

Het was een hele uitdaging. Zeven dagen bloggen, zeven opdrachten en zeven tips hoe je dit zo goed mogelijk kan doen. Ik ben in één week een betere blogger geworden, al zeg ik het zelf. Met haar cursus Blog challenge heeft Esther van der Ham, auteurs een tool gegeven om op een leuke manier contact te maken met hun lezers. Ik schrijf nu veel sneller en efficiënter dan voorheen.

Elke dag kreeg ik een onderwerp om het bloggen makkelijker te maken en een opdracht om dit direct in de praktijk te brengen. Ik schrijf sneller, ben meer gefocust en het maken van de bijbehorende afbeeldingen gaat mij beter af.

Meerdere schrijvers hebben gelijktijdig deze challenge gedaan. We hebben elkaars verhalen gelezen en van reacties voorzien. Het is fijn om elkaar te kunnen helpen, ondersteunen en te inspireren. De blogs die ik heb gelezen zijn ondanks dezelfde opdracht heel verschillend. Heel leerzaam en leuk om te zien.

Ik heb ervoor gekozen zeven dagen achterelkaar te bloggen. Je kan natuurlijk ook kiezen voor om dit één dag in de week, zeven weken lang te doen.

Magische marketing cursus

De Magische marketing cursus is net zo’n aanrader als de blog challenge.

Ik had geen idee hoe ik de marketing voor mijn boek op een goede manier moest aanpakken. Tijdens deze cursus gaat er een wereld voor mij open.

Ik ben totaal geen held met de computer. Die gebruikte ik voornamelijk als typemachine. Dat is erg verandert. Ik nu weet hoe Canva werkt, ik kan zelf promotiemateriaal maken, ik weet wie mijn ideale lezer is, en hoe ik die kan bereiken. Ik blog, schrijf persberichten en heb een eigen auteursbranding opgezet. Het blijkt makkelijk, leuk en het heeft effect.

Beide cursussen zijn voor iedereen te volgen, ook als je geen auteur bent bij uitgeverij Droomvallei.

Droomvallei Clubhuis

Mijn roman Gevoelige snaren en mijn psychologische thriller Verborgen littekens worden uitgegeven door Uitgeverij Droomvallei van Esther van der Ham. Ze geeft fijne boeken, ook over ingewikkelde onderwerpen uit. Bij uitgeverij Droomvallei werken uitgever en auteurs samen om de boeken zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Esther brengt auteurs en lezers samen in door haar opgezette Droomvallei Clubhuis, een digitale omgeving in Heartbeat. Het Clubhuis is een fijne omgeving waar auteurs elkaar ontmoeten en ondersteunen. Lezers komen in contact met schrijvers. Een plek waar je fantastische boeken ontdekt. Je kan meedoen aan winacties en boekenclubs en cursussen volgen. Op de homepage van de uitgeverij staat een link naar het Clubhuis. https://www.droomvalleiuitgeverij.nl/ 

Misschien ontmoeten we elkaar de volgend keer in het Clubhuis.

Bestel Verborgen littekens hier: https://yvonnekersten.nl/index.php/boeken/verborgen-littekens

Bestel Gevoelige snaren hier: https://yvonnekersten.nl/index.php/boeken/gevoelige-snaren

Auteur Yvonne Kersten

VInd YvonneKersten op Facebook

Boek van Yvonne Kersten aanschaffen? Klik hier.

Laat een bericht achter voor Yvonne Kersten via de contactpagina