Verborgen littekens (2024)

Verborgen littekens (2024)

Emma is net klaar met haar opleiding fotografie en journalistiek als haar adoptieouders verongelukken. Tussen hun spullen ontdekt ze een verzameling foto’s van haar biologische moeder, de man die haar als kind heeft ontvoerd en krantenartikelen over vermiste kinderen.
Ze zoekt haar ontvoerder op in een tbs-kliniek. Ondanks de heftige ontmoeting en zijn dreigende woorden reist ze af naar haar geboorteland Zweden, om haar moeder te vinden. Ze moet erachter komen of haar gruwelijke herinneringen op waarheid berusten.
Yvonne Kersten (1968) schrijft Verborgen littekens, een psychologische thriller die zich, net als haar roman Gevoelige snaren en haar kinderboek Ontsnapt, afspeelt in Zweden. Haar passie voor Scandinavië zie je ook in dit boek terug.
ISBN: volgt

prijs is: €19,95. Verzendkosten: EUR 4,25

Gevoelige snaren (oktober 2021)

Gevoelige snaren (oktober 2021)

De jonge violiste Linnéa (Linn) Gustafsson verhuist vanuit Stockholm naar een klein dorpje op het platteland. Ze wil weg uit het appartementje waar ze met haar vriend heeft gewoond en ontkomen aan de roddels die over haar de ronde doen. Bij haar nieuwe buurman ontmoet ze zijn zusje Tindra. Linn wordt overvallen door de emoties die Tindra in haar los maakt.

Tindra is schrijfster van kinderboeken. Als ze bij haar broer is om haar schoonzus te helpen, die net is bevallen, ontmoet ze Linn. Ze voelt zich direct tot deze vrouw aangetrokken.

De vriendschap tussen Linn en Tindra wordt steeds hechter. Ze nemen deel aan een vijfdaagse survivaltocht door de Zweedse oerbossen. Tijdens deze dagen toont Tindra haar ware gevoelens voor Linn. Kan Linn deze gevoelens beantwoorden? Durft Tindra weer een relatie aan te gaan na alle mislukkingen in het verleden?

ISBN: 9789083184197

Prijs: EUR 17,95. Verzendkosten: EUR 4,25

Ontsnapt (2014)

Ontsnapt (2014)

Arn en zijn nieuwe Zweedse vrienden hebben een vijfdaagse kanotocht uitgestippeld in een groot, verlaten natuurgebied midden in Zweden. Een spannende tocht zonder betuttelende ouders, wie wil dat nou niet? Varen over grote meren en woeste rivieren, overnachten op eilanden waar alleen muggen wonen… Door onverwachte omstandigheden moet Arn het eerste deel van de tocht alleen varen. Aan het eind van de tweede dag zal hij zijn vrienden ontmoeten op een eiland midden in een groot meer. Maar dan is Arn getuige van de ontvoering van Elin. Zouden hij en zijn vrienden haar kunnen redden?

Arn duikt nog dieper weg in zijn struik.
Zijn hart bonkt in zijn lijf.
Zijn adem stokt.
Ze zullen hier toch geen moord plegen vlak voor zijn ogen?
Of is dit een ontvoering?
Langzaam laat hij zich op de grond zakken, tot hij languit onder de struik ligt.


ISBN 9789491670114

Prijs: EUR 14,95. Verzendkosten: EUR 4,25

 

Auteur Yvonne Kersten

VInd YvonneKersten op Facebook

Boek van Yvonne Kersten aanschaffen? Klik hier.

Laat een bericht achter voor Yvonne Kersten via de contactpagina