Yvonne Kersten

Yvonne is een veelzijdig creatief talent. Zo tekent, schildert, schrijft en illustreert ze. Daarnaast helpt ze op creatieve wijze kinderen in het basisonderwijs een ontstane leerachterstand vanuit haar Remedial Teaching-praktijk in te lopen. Eerder schreef ze al korte verhalen en columns. In oktober 2014 is haar eerste kinderboek Ontsnapt uitgegeven. Op dit moment legt ze de laatste hand aan haar manuscript Gevoelige snaren.

P1010981

Yvonne:

"Ik ben in 1968 geboren in Den Haag en woon in Zoetermeer. Hier heb ik 20 jaar gewerkt als groepsleerkracht, Intern Begeleider en Remedial Teacher in het Basisonderwijs (groep 3 tot en met 8). Ik heb mijzelf steeds verder gespecialiseerd in het persoonlijk hulp bieden aan kinderen met specifieke leerproblemen. Sinds 2007 heb ik, als professioneel Remedial Teacher, mijn eigen Remedial Teaching-praktijk 'Het Bruggetje'

Verder houd  ik ervan om creatief bezig te zijn. Zo vind je een deel van mijn creatieve uitspattingen in 'De Schilderijerie'. Ook schrijven vind ik fantastisch. Ik richt me daarin vooral op de jeugd."

Geboren: 1 mei 1968 in Den Haag
Opleiding: - Kleuterschool
- Lagere School
- HAVO
- PABO Diamanthorst Den Haag
- Opleiding Remedial Teachig
Kleur haar: Blond
Kleur ogen. Blauw
Woonplaats: Zoetermeer
Favoriete kleur: Blauw
Hobby: Tekenen, schilderen, lezen, schrijven
Beroep:  Remedial Teacher en Schrijfster. 

 

 

Ook op Facebook!